Uvodni polet z motornim letalom do 5 oseb 30 minut

250.00

Opis

Panoramski polet v trajanju 30 minut za večjo družbo prijateljev ali družino je posebno doživetje. Spoznali boste svet iz ptičje perspektive, vendar bistveno drugače kot pri velikih potniških letalih. V potniškem letalu ste nameščeni podobno kot v avtobusu, pri letenju s 6 sedežnim letalom Cessna 172 pa boste sedeli ali zraven pilota ali takoj za njim, Letenje boste spoznali na nov način. V živo boste doživeli vsa pilotova opravila, od komunikacije s stolpom, vzleta, upravljanja letala in končno pristanka.

Pri panoramskem letu boste iz zraka spoznali kraje, ki ste jih do sedaj videvali samo iz tal.

Skupaj z izkušenim pilotom, ki bo vodil panoramski let, boste določili ruto letenja. Izbira panoramskega leta je že velika. Poletite lahko v katerokoli smer, proti Ptuju, Murski Soboti, Celju, ali proti Rogaški Slatini. Seveda je možen let tudi nad mestom Maribor do avstrijske meje ali proti Koroški.

Panoramski polet je tudi super darilo za prijatelje ali sorodnik, ki še niso poleteli z letalom in bi radi to enkrat doživeli. Nekateri se tudi sami navdušijo in se kasneje vpišejo v šolo letenja.

V kolikor se bo na vašo željo let podaljšal, se doplača razlika za minute nad 30 minutami. Cena dodatne minute je 6,66 eur.