Uvodni polet z motornim letalom Commander do 3 osebe 30 minut

200.00

Opis

30 minutni panoramski polet z letalo je pravo doživetje za manjšo 3 člansko družino ali družbo prijateljev. Spoznali boste čudovite občutke pri letenju, komunikacijo pilota s kontrolnim stolpom, kako poteka postopek vzleta in pristanka in ne nazadnje iz ptičje perspektive si boste ogledali kraje, ki ste jih do sedaj poznali samo iz tal.

Skupaj z izkušenim pilotom, ki bo vodil panoramski let, boste določili ruto letenja. Izbira panoramskega leta je že velika. Poletite lahko nad Ptuj in Ormož, praktično do Murske Sobote, zavijete v Dravsko dolino, se usmerite proti Celju preko Konjiške gore, ali celo proti rogaški Slatini.

Leteli boste s 4 sedežnim letalom Cessna 172 in doživeli prave občutke letenja. Morda vas bo ravno to navdušilo, da boste sami postali pilot.

Panoramski polet je tudi super darilo za prijatelje ali sorodnik, ki še niso poleteli z letalom in bi radi to enkrat doživeli.

V kolikor se bo na vašo željo let podaljšal, se doplača razlika za minute nad 30 minutami. Cena dodatne minute je 4,16 eur.