Polet na Triglav, Trento, Bovec in dolino Soče z modernim motornim UL letalom za 1 osebo 150 minut (uvodni let)

370.00

Polet z najlepšimi razgledi v Sloveniji z najmodernejšim UL letalom Sirius TL-3000. Preleti boste mesto Maribor, Dravsko dolino, Uršljo goro, mimo Pece in Raduhe, Logarsko dolino, Ojstrico, Kamniško sedlo, Grintovec, Kalško goro, Storžič, Blejsko jezero, Triglav, Trento, Bovec, dolino Soče, Kobarid, Tolmin, Solkanski most, Nova Gorica, Ajdovščina. Sledi povratek proti vzhodu preko Vrhnike, Ljubljane, Zagorja, Celja in Slovenskih Konjic.

Opis

Doživite nekaj nalepšega, kar se da doživeti z letalom v Sloveniji. Preleteli boste celo državo in spoznali njene najlepše razglede.

Z izkušenim pilotom boste poleteli iz letališča Maribor. Preleteli boste mesto Maribor nato pa se boste obrnili proti zahodu, proti Uršlji gori. Leteli boste ob Dravi, preleteli Kope in se postopoma povzpeli do višine Uršlje gore.

Polet boste nadaljevali proti Logarski dolini, preleteli boste Kamniško in Kalško sedlo, nato pa se boste obrnili proti Triglavu. Preleteli boste Storžič, čez nekaj časa Blejsko jezero ter se povzpeli do Triglava vse do višine 9500 čevljev. 

Po Triglavu se boste spustili po dolini Trente vse do Bovca, nato pa nadaljevali pot po celotni dolini Soče (Žaga, Kobarid, Tolmin, Kanal, Solkanski most) vse do Nove Gorice. 

Nadaljevali boste proti Ajdovščini, preko Cola boste preleteli Trnovski gozd, nato pa nadaljevali v smeri Ljubljane. Pot proti domačemu letališču v Mariboru boste nadaljevali mimo Litije, Zagorja, Celja in Slovenskih Konjic.

Na vašo željo se lahko s pilotom dogovorita tudi za spremembo poti. V kolikor se bo na vašo željo let podaljšal, se doplača razlika 2,50 eur na minuto za vsako minuto nad 150 minutami.