Polet na Triglav, Trento, Bovec in dolino Soče z modernim UL letalom za 1 osebo 120 minut (uvodni let)

300.00

Doživite najlepše mogoče potovanje po zraku v Sloveniji. Dravska dolina, Logarska dolina, Kamniško sedlo, Storžič, Triglav, Trenta, Bovec in dolina Soče.

Opis

Doživite nekaj nalepšega, kar se da doživeti z letalom v Sloveniji. Preleteli boste celo državo in spoznali njene najlepše razglede.

Z izkušenim pilotom boste poleteli iz letališča Maribor. Preleteli boste mesto Maribor nato pa se boste obrnili proti zahodu, proti Uršlji gori. Leteli boste ob Dravi, preleteli Kope in se postopoma povzpeli do višine Uršlje gore.

Polet boste nadaljevali proti Logarski dolini, preleteli boste Kamniško in Kalško sedlo, nato pa se boste obrnili proti Triglavu. Preleteli boste Storžič, čez nekaj časa Blejsko jezero ter se povzpeli do Triglava vse do višine 9500 čevljev. 

Po Triglavu se boste spustili po dolini Trente vse do Bovca, nato pa nadaljevali pot po celotni dolini Soče (Žaga, Kobarid, Tolmin, Kanal, Solkanski most) vse do Nove Gorice. 

Nadaljevali boste proti Ajdovščini, preko Cola boste preleteli Trnovski gozd, nato pa nadaljevali v smeri Vrhnike in Ljubljane. Pot proti domačemu letališču v Mariboru boste nadaljevali mimo Grosupelj, Zagorja, Celja in Slovenskih Konjic.

Na vašo željo se lahko s pilotom dogovorita tudi za spremembo poti. V kolikor se bo na vašo željo let podaljšal, se doplača razlika 2,50 eur na minuto za vsako minuto nad 90 minutami.