Polet na Triglav z modernim UL letalom za 1 osebo 105 minut (uvodni let)

260.00

Poletite preko Logarske doline, Bleda, Triglava, Bohinjskega jezera ter Velike planine z najmodernejšim UL letalom Sirius TL-3000.

Opis

Iz zraka občudujte najlepše slovenske gore in turistične bisere v 105  minutnem poletu od Maribora do triglava in nazaj.

Z izkušenim pilotom boste poleteli iz letališča Maribor. Preleteli boste Slovensko bistrico, Zreče, Velenje in Ljubno ob Savinji, nato pa se boste nad Savinjo pričeli dvigovati proti Kamniškemu sedlu. Povzpeli se boste na 7000 čevljev mimo Raduhe, preleteli Logarsko dolino, preko Kamniškega in Kalškega sedla do Storžiča. Na poti proti Triglavu boste preleteli Blejsko jezero in se dvignili vse do višine 9500 čevljev.

Po Triglavu bosta obrnila proti Voglu, preletela Bohinjsko jezero in po Voglu se bosta usmerila proti Krvavcu in nato Veliki planini.

Po Veliki planini se bosta odpravila nad Celje in se postopoma spustila na približno 4000 čevljev. Po Celju bosta pa zavila nazaj proti matičnemu letališču v Maribor.

Na vašo željo se lahko s pilotom dogovorita tudi za spremembo poti. V kolikor se bo na vašo željo let podaljšal, se doplača razlika 2,50 eur na minuto za vsako minuto nad 105 minutami.