Polet na Triglav z modernim motornim UL letalom za 1 osebo 110 minut (uvodni let)

275.00

Čudovit polet najmodernejšim UL letalom Sirius TL-3000, kjer boste iz zraka občudovali naše najlepše vrhove in jezera: Zreče, Velenje, Ljubno ob Savinji, Raduha, Logarska dolina, Ojstrica, Grintovec, Kamniško sedlo, Kalška gora, Kočna, Storžič, Blejsko jezero, Triglav, Bohinjsko jezero, Krvavec, Velika planina in Gora Oljka. Po uri in tričetrt letenja boste pristali v Mariboru.

Opis

Iz zraka občudujte najlepše slovenske gore in turistične bisere v 110  minutnem poletu od Maribora do triglava in nazaj.

Z izkušenim pilotom boste poleteli iz letališča Maribor. Preleteli boste Slovensko bistrico, Zreče, Velenje in Ljubno ob Savinji, nato pa se boste nad Savinjo pričeli dvigovati proti Kamniškemu sedlu. Povzpeli se boste na 7000 čevljev mimo Raduhe, preleteli Logarsko dolino, preko Kamniškega in Kalškega sedla do Storžiča. Na poti proti Triglavu boste preleteli Blejsko jezero in se dvignili vse do višine 9500 čevljev.

Po Triglavu bosta obrnila proti Bohinjskemu jezeru, nato pa proti Krvavcu in nato Veliki planini.

Po Veliki planini se bosta odpravila še do Gore Oljke in se postopoma spustila na približno 3000 čevljev. Preletela bosta Konjiško goro, nato pa bosta zavila nazaj proti matičnemu letališču v Maribor.

Na vašo željo se lahko s pilotom dogovorita tudi za spremembo poti. V kolikor se bo na vašo željo let podaljšal, se doplača razlika 2,50 eur na minuto za vsako minuto nad 110 minutami.